Social

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara face angajări

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara face angajări

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara își mărește echipa.

Trei noi posturi sunt scoase la concurs. Se caută: Expert dezvoltare public grad I, Expert management infrastructură grad II, Inspector de specialitate contabilitate, grad IA. Cei trei vor completa echipa Centrului de Proiecte formată în acest moment din 22 de angajați.

Expert dezvoltare public, grad I

Creează și aplică strategii de atragere a unor categorii de public cât mai numeroase și mai diverse.

Expert management infrastructură, grad II

Contribuie la dezvoltarea infrastructurii digitale și de spații gestionate de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara

Inspector de specialitate contabilitate, grad IA

Asigură, sub coordonarea contabilului-șef, derularea activității contabile a Centrului de Proiecte.

Dosarele pot fi depuse până în data de 5 septembrie, între orele 10:00 – 16:00, la sediul Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara – str. Vasile Alecsandri, nr. 1, SAD 7. În data de 13 septembrie va avea loc proba scrisă, iar în data de 19 septembrie proba interviului. Rezultatele finale vor fi afișate în 22 septembrie. Pe site-ul https://centruldeproiecte.ro/concursuri/ găsiți toate detaliile despre concurs.

“Centrul de Proiecte este un serviciu public de interes local aflat în subordinea Consiliului Local Timișoara. Prin intermediul apelurilor de proiecte, acordăm finanțare nerambursabilă din bugetul local pentru proiecte în cultură, implicare civică și socială și sport care îmbunătățesc calitatea vieții în Timișoara și construiesc o comunitate dinamică și incluzivă”, transmit reprezentanții Centrului de Proiecte. 

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*