Eveniment

Peste 100.000 de țigarete de contrabandă, descoperite de polițiști în Timiș

Peste 100.000 de țigarete de contrabandă, descoperite de polițiști în Timiș

În perioada 2 – 3 august, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au pus în executare 11 mandate de percheziție domiciliară, în județul Timiș.

Sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de contrabandă cu țigări și constituirea unui grup infracțional organizat.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 110.150 de țigarete, de diferite mărci, fără timbru fiscal, 1.354 de produse susceptibile a purta o marcă înregistrată (îmbrăcăminte, poșete, portmonee, parfumuri), 4.700 de euro și 4.900 de lei.

Trei femei, cu vârste cuprinse între 31 și 50 de ani, au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, pentru audieri.

În urma probatoriului administrat în cauză, femeia în vârstă de 50 de ani a fost reținută, pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, ulterior, magistrații dispunând măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*