Social

Festivalul Veverițelor, în weekend la Buziaș

Festivalul Veverițelor, în weekend la Buziaș
Adora Beauty

Anulat doi ani din cauza pandemiei de coronavirus, Festivalul Veverițelor revine în orașul-stațiune Buziaș.

Evenimentul va avea loc în perioada 26 – 29 mai și este organizat de Asociația Culturală Izvorașul Buziaș, în colaborare cu Primăria Buziaș și Consiliul Județean Timiș.

Joi, 26 mai, deschiderea va fi făcută cu un spectacol de balet, pe scena Casei de Cultură, iar vineri, 27 mai, va avea loc tot acolo un spectacol de teatru al Clubului Copiilor Buziaș.

Sâmbătă, 28 mai, programul începe la ora 11, cu un concert de fanfară în Colonada Imperială. Pe scena din Piața Libertății, de lângă Parcul Central, vor concerta de la ora 16 trupa Springtime 2.1, de la ora 17 trupa Cu Asar și de la ora 18 va fi un spectacol cu Radu Pietreanu de la Vacanța Mare. De la ora 19 va susține un recital Miroslav Ilici, cu orchestra maestrului Misa Mijatovic.

Duminică, 29 mai, de la ora 14, va avea loc concursul gastronomic „Cele mai bune sarmale din Banat”. Între orele 13 și 22 pe scena vor urca mai multe ansambluri folclorice și invitați de muzică populară: Bârzava – Reșița, Arădeana – Arad, Hora Carașului – Oravița, Junii Timișului – Timișoara, Laleaua Pestriță – Nițchidorf, Vermeșana – Vermeș și Sorocul – CARP Timișoara. Printre invitați se regăsesc: Vasile Conea, Carmen Popovici Dumbravă, Adrian Stanca, Nicu Novac, Cornelia Lupulescu, Oana Stanca, Raluca Stanca, Roxana Chiriță, Ștefan Murgu, Seia Vesici, Rodica Grapineac și Mirela Frățilă.

Foto: arhivă

Friends Arena

Un comentariu

  1. De la ce ora este azi baletul

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*