Social

Polițiștii locali de la Intervenție Rapidă se perfecționează pentru gestionarea situațiilor conflictuale care pot apărea în teren

Polițiștii locali de la Intervenție Rapidă se perfecționează pentru gestionarea situațiilor conflictuale care pot apărea în teren
Adora Beauty

Polițiștii locali din cadrul Compartimentului de Intervenție Rapidă au început o amplă sesiune de pregătire profesională cu scopul perfecționării în gestionarea situațiilor conflictuale care pot apărea în teren și care nu pot fi soluționate întotdeauna prin dialog și negociere.

În acest context, 20 de polițiști locali participă la ședințe intensive de pregătire, pentru însușirea și perfecționarea regulilor generale de intervenție și tactică poliţienească. În cadrul acestor ședințe de pregătire, polițiștii se antrenează și își dezvoltă deprinderile necesare folosirii armamentului din dotare pentru îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, în condiţii cât mai apropiate de realitate, în condiții variate de efort susținut și stres.

Prima ședință a fost susținută la Poligonul Tactical Expert, în baza unui parteneriat de colaborare încheiat între reprezentanții acestuia și Poliția Locală Timișoara.

Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Intervenție Rapidă au intervenit și au luat măsuri, de la începutul anului, în 69 de situații care au necesitat prezența lor la fața locului.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*