Politic

Acțiune TNL Timiș de ecologizare la Pădurea Verde din Timișoara

Acțiune TNL Timiș de ecologizare la Pădurea Verde din Timișoara
Adora Beauty
Peste 200 de tineri liberali s-au întâlnit astăzi la Pădurea Verde din Timișoara pentru a participa la campania ”Curățăm. Reciclăm. Îngrijim natura”, gândită de TNL Timiș, la inițiativa președintelui PNL Timiș, Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.
S-au adunat circa 300 de saci de deșeuri, în mare parte pet-uri, hârtii, haine, deșeuri menajere. Acestea vor fi ridicare de societatea de salubrizare în dimineața zilei de luni, 9 mai.
 

”M-am alăturat tinerilor liberali deoarece cred că acțiunile de ecologizare sunt necesare și reprezintă un semnal de alarmă pe care e bine să-l audă și aceia din comunitate care nu respectă regulile, dar și cei care ar trebui să intervină conform atribuțiilor. Felicitări fiecăruia dintre cei implicați! M-am bucurat mult de atmosfera frumoasă făcută de o echipă pe cât de tânără, pe atât de inimoasă și dornică de fapte bune”, a transmis președintele filialei, Alin Nica, prezent și el la acțiunea de la Pădurea Verde.

 

Asemenea campanii de ecologizare vor fi organizare periodic în municipiul Timișoara de TNL și PNL Timiș. Mulțumim celor implicați în acțiunea de astăzi: viceprimarului Timișoarei, Cosmin Tabără, consilierilor locali și județeni, tinerilor din toate organizațiile liberale din județ care au arătat și astăzi că au spirit civic și doresc ca Timișoara să fie mai curată.
Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*