Administrație

Prefectul Mihai Ritivoiu: Dau termen o lună Primăriei Timișoara pentru a aduce parcurile la un nivel decent

Prefectul Mihai Ritivoiu: Dau termen o lună Primăriei Timișoara pentru a aduce parcurile la un nivel decent
Adora Beauty

Prefectul Mihai Ritivoiu avertizează conducerea Primăriei Timișoara să curețe parcurile de iarbă și spațiile verzi de ambrozie. Vor fi demarate controale în cazul în care autoritățile locale nu vor face curățenie în parcuri.

Vă reamintim că în luna februarie, Garda de Mediu a amendat Primăria Timișoara cu 60.000 lei pentru lipsa curățeniei de pe străzi. Inspectorii au găsit gunoaie aruncate peste tot pe domeniul public și frunze care nu au fost ridicate de cei de la salubritate.

Am să dau termen o lună Primăriei Timișoara pentru a aduce parcurile la un nivel decent, de a tăia iarba și a cosmetiza ce este de cosmetizat. Peste o lună, din data de 6 iunie, vom începe frumos un control, pentru că se pare că, dacă facem controale, sunt efecte. Situația este cu atât mai gravă cu cât discutăm și de ambrozie, căpușe, care se găsesc în această vegetație luxuriantă și vin și țânțarii. Dacă mă întrebați pe mine, e o chestiune de bun simț, gospodăresc, fiecare la noi acasă cred că ne curățăm gunoiul, noroiul și ne tundem iarba. Ne-a luat primăvara prin surprindere”, a explicat Mihai Ritivoiu, prefectul județului Timiș.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*