Administrație

Subprefectul Sorin Ionescu de la PSD îl ceartă pe Fritz că se ocupă de cântat în loc să rezolve problema apei calde

Subprefectul Sorin Ionescu de la PSD îl ceartă pe Fritz că se ocupă de cântat în loc să rezolve problema apei calde

„Nu vă mai dați în spectacol, ignorând problemele Timișoarei!”, i-a transmis, azi subprefectul Sorin Ionescu de la PSD primarului Dominic Fritz.

Ionescu nu a apreciat deloc prestația artistică a edilului-șef de pe scena Filarmonicii Banatul. Duminică seara, Fritz a cântat o melodie din folclorul bănățean, „Iorgovan frumoasă floare”.

„În timp ce orașul este sufocat de mizerie, în timp ce copiii noștri nu au unde să se joace, în timp ce tramvaiele circulă mai rar decât avioanele, în tot acest timp primarul Timișoarei cântă, iar scena unui templu al culturii locale se cutremură.

Am înțeles cu toții gafa închirierii Filarmonicii pentru un “altfel” de concert și că acum, probabil, s-a dorit o “spălare a rușinii”.

Fac un apel către domnul Fritz, pe care îl rog să își ia în serios rolul de primar! Curățați orașul, rezolvați problema apei calde, oferiți cetățenilor condiții decente de a locui în Timișoara și turiștilor o capitală culturală europeană, fără să ne facem de râs!”, a fost de părere Sorin Ionescu, subprefect al județului Timiș.

 

Foto: pressalert.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*