Social

Începând cu luna aprilie, Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș își primește colaboratorii în noul sediu

Începând cu luna aprilie, Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș își primește colaboratorii în noul sediu
Adora Beauty

Astăzi a fost recepționat noul sediu al Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș din Comuna Giroc, Str. Calea Timișoarei, nr.72. Actualul sediu pune la dispoziția colaboratorilor, instituții și autorități publice locale, salariați și angajatori de pe piața muncii a județului Timiș spații de lucru moderne și dotate conform standardelor instituționale europene.

Fiind al doilea județ din țară ca număr de angajatori și de salariați de pe piața muncii, I.T.M. Timiș a fost preocupat să vină în întâmpinarea cerințelor publicului cu un mediu de lucru prietenos, în care interacțiunea dintre autoritatea de control și cetățeni, ca angajatori care se prezintă la sediu sau ca petenți, să se desfășoare într-un cadru deschis și primitor.

Clădirea este conectată la toate facilitățile necesare furnizării serviciilor către beneficiarii noștri: internet, aplicații informatice, telefonie.

Evenimentul s-a desfășurat în prezența delegațiilor Ministerului Muncii și Solidarității Sociale și Inspecției Muncii, conduse de Gabriela NICA, secretar general adjunct, respectiv Dantes Nicolae BRATU, inspector general de stat.

Amenajat într-o veche unitate militară dezafectată, actualul sediu al ITM Timiș este ilustrarea concretă a faptului că ”omul sfințește locul” și că unele clădiri au viață și o istorie în spate, care trebuie să continue. Felicit întreaga echipă pentru reușita acestui obiectiv deosebit de important. Spunând echipă, mă refer la colectivul și conducerea I.T.M. Timiș, la echipa de constructori și, desigur, la factorii de decizie care au înțeles necesitatea finanțării și finalizării acestui proiect menit să ofere condiții de lucru decente pentru propriii salariați și pentru partenerii și beneficiarii de servicii publice administrative pe care I.T.M. Timiș le furnizează”, a precizat Dantes Nicolae BRATU, inspector general de stat.

Doresc ca în numele colectivului și a conducerii Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș să mulțumim d-lui Marius Constantin BUDĂI, ministrul Muncii și Solidarității Sociale și d-lui Dantes Nicolae BRATU, inspector general de stat al Inspecției Muncii pentru sprijinul direct și permanent acordat în finalizarea acestei investiții atât de importantă pentru desfășurarea activității I.T.M. Timiș și de asemenea, doresc să vă asigurăm că vom fi, și în continuare, un partener activ, un factor de echilibru pe piața muncii a județului Timiș  între toți actorii implicați: angajatori și salariați, patronate și sindicate”, a afirmat Pavel KAȘAI, inspector șef.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*