Eveniment

Șoferii, trași pe dreapta. Acțiune fulger în această dimineață

Șoferii, trași pe dreapta. Acțiune fulger în această dimineață
Adora Beauty

În această dimineață, în intervalul orar 07:00-09:00, polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere din Timișoara pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Punctele de acțiune au vizat principalele căi rutiere de intrare/ieșire din municipiu și zonele pretabile de manifestare a comportamentului agresiv în trafic.

De la începutul anului, în județul Timiș au fost înregistrate 27 de accidente grave, în urma cărora au decedat 13 persoane.

Cauzele acestor accidente soldate cu persoane decedate, au fost depășirea neregulamentară, indisciplina pietonală și neacordarea de prioritate vehiculelor și pietonilor.

UPDATE: În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au verificat peste 150 de autovehicule și au legitimat 185 de persoane.

În urma celor constatate, polițiștii au aplicat 132 de sancțiuni contravenționale, dintre care 49 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 33 au fost aplicate pietonilor.

Au fost reținute în vederea suspendării 8 permise de conducere dintre care 2 pentru depășire neregulamentară, 1 pentru neacordare de prioritate vehiculelor și 5 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*