Social

Alte șapte sancțiuni aplicate de polițiștii locali pe șantiere

Alte șapte sancțiuni aplicate de polițiștii locali pe șantiere
Adora Beauty

Polițiștii locali monitorizează permanent situația locațiilor în care sunt deschise șantiere în oraș pentru preveni încălcarea normelor privind gestionarea deșeurilor și luarea măsurilor legale acolo unde situația impune acest lucru.

Astfel, în ultimele zece zile au fost efectuate verificări zilnice, fiind aplicate șase sancțiuni contravenționale cu amenzi totale de 10.000 de lei conform prevederilor HCL 189/2020 pentru fapte precum murdărirea căilor publice, neluarea măsurilor de amenajare a rampelor pentru spălarea roților, depozitarea direct pe trotuar de materiale de construcții.

Totodată, o societate care a deschis un șantier pe strada Grigore Alexandrescu a fost sancționată cu 20.000 de lei pentru gestionarea neconformă a deșeurilor, conform OUG 92/2021.

În total, de la începutul anului, polițiștii locali au aplicat un număr de 45 sancțiuni contravenționale  în cazul șantierelor de pe raza municipiului Timișoara, în zone precum  Calea Circumvalațiunii, Augustin Coman, Popa Șapca, Calea Torontalului, Grigore T. Popa, L. Rebreanu, Baader, Daliei, Crăițelor, Oravița, Bdul Dâmbovița, Marginii, Constantin Brăiloiu, Anastasie Demian, Avram Imbroane, Memorandului, Eneas, G. Alexandrescu, Dafinului, C, Porumbescu, Vasile Lucaciu, Cetății.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*