Administrație

Parcul Primăverii de la Timișoara aduce concerte, spectacole și activități pentru copii

Parcul Primăverii de la Timișoara aduce concerte, spectacole și activități pentru copii
Adora Beauty

Parcul Primăverii se va deschide la Muzeul Satului Bănățean în data de 14 aprilie.

Anunțul a fost făcut azi de șeful CJ Timiș. Potrivit lui Alin Nica, evenimentul va fi unul de anvergură, multicultural, cu program de luni până duminică, în aer liber, pe terenul Muzeului Satului Bănățean.

Vom avea 11 zile cu activități în care vor fi implicate toate cele șase instituții de cultură finanțate de Consiliul Județean. Atât accesul în Parcul Primăverii, cât și la toate concertele, spectacolele și activitățile pentru copii vor fi oferite gratuit. Vorbim aici de concerte cu artiști de talie națională și internațională, spectacole de teatru, ateliere creative pentru copii, ateliere de meșteșugărit, târg de produse artizanale, vânătoare de comori, petreceri cu DJ și multe alte activități. De asemenea, în Parcul Primăverii se va facilita și o călătorie prin lumea culinară, pentru că vom îmbina oferta de mâncare tradițională cu bucătăria actuală”, a precizat președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica.

Printre artiștii anunțați se numără Loredana și Subcarpați.

Pe scena principală vor avea loc concerte de anvergură și spectacole folclorice, iar în zona de bazar cu artizani, producători locali și meșteșugari va fi amenajată o scenă secundară pe care vor avea loc concerte acustice și pe care vor mixa DJ.  

În zona de bazar vor fi expuse produse și creații proprii ale unorproducători, artizani și meșteșugari, care își dau întâlnire într-un singur loc.

Zona de aventură pentru copii va fi dotată cu un traseu sportiv și de aventură, în cadrul căruia se vor organiza concursuri tematice pentru familii.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*