Administrație

Se reiau lucrările pe Drumul Boilor

Se reiau lucrările pe Drumul Boilor
Adora Beauty

Începând de săptămâna viitoare, se reiau lucrările la Drumul Boilor, respectiv la amenajarea drumului de legătură între Calea Moşniţei şi D.C. 149.

A fost rezolvată
și problema intersecției cu Centura de Sud, CNAIR va realiza giratoriul și bretelele, iar Primăria Timișoara va finaliza lucrările la drumul de legătură.
Pentru asigurarea unei legături alternative între Timişoara şi localitatea Moşniţa, în special spre zona de nord a localităţii, unde sunt intens dezvoltate zone rezidenţiale, se amenajează un drum între Calea Moşniţei din Timişoara şi drumul comunal DC 149 (Timişoara-Moşniţa Veche-Bucovăţ ), denumit şi Drumul Boilor, lungimea totală fiind de 1964 m.
Lucrările pe Drumul Boilor cuprind: amenajarea carosabilului cu 2 benzi de circulație, amenajarea trotuarelor, amenajarea pistelor de biciclete şi a spațiilor verzi, realizarea a 3 podeţe. Date tehnice: lăţime parte carosabilă-7 m; lăţime trotuare 1,50 m; lăţime pista biciclişti 1,50m.

Lucrările pentru realizarea reţelelor de utilităţi: canalizare în sistem separativ, alimentare cu apă, canalizare menajeră şi pentru ape pluviale, instalaţii electrice şi corpuri de iluminat economice LED.
Executant: S.C. SUPERCONSTRUCT  S.R.L.Valoarea lucrărilor: 13.765.533,02 lei  (13, 7 milioane lei fără TVA).
Durata estimată a lucrărilor care au mai rămas de executat la Drumul Boilor, exceptând intersecția cu șoseaua de centură, ar fi de două luni.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*