Eveniment

Șoferi din Timiș cercetați pentru infracțiuni rutiere

Șoferi din Timiș cercetați pentru infracțiuni rutiere
Adora Beauty

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș trei bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

În data de 24 februarie, în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Periam au identificat în localitatea Lovrin, din județul Timiș, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, care a condus un autoturism implicat într-un accident cu pagube materiale.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

În data de 24 februarie, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Lugoj au oprit pentru control, în localitatea Jabar, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 43 de ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

În data de 25 februarie, în jurul orei 00:50, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au depistat, pe strada Nicolae Firu din localitatea Chișoda, județul Timiș, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*