Național

Tragedie la o vânătoare în județul Arad. Un bărbat de 41 de ani a murit după ce a fost împușcat în picior

Tragedie la o vânătoare în județul Arad. Un bărbat de 41 de ani a murit după ce a fost împușcat în picior

În jurul orei 22, sâmbătă seara, participanții la o vânătoare organizată și autorizată în Sintea Mare au anunțat un accident grav. Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost împușcat în picior (dintr-o greșeală), la nivelul coapsei, de un coleg de vânătoare, ambii fiind aflați în mașină. La fața locului s-a deplasat un echipaj SAJ Chișineu Criș.

În jurul orei 23 echipajul SAJ a cerut sprijinul SMURD TIM la întâmpinare (la intrarea în Arad) deoarece victima a intrat în stop cardio respirator. După o oră în care s-au mai efectuat manevre de resuscitare a fost declarat decesul victimei.

Oliver Mărășescu este bărbatul care a decedat și este din Pâncota.

Autorul, Orlando Cătană (din Șicula), este un prieten al victimei și avea permis de vânătoare de aproximativ doi ani.

Comunicat IPJ ARAD:

„În seara zilei de 19 februarie, polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați prin 112 despre faptul că, în cadrul unei partide de vânătoare autorizată, un bărbat de 41 de ani, din Pâncota, a fost împușcat accidental, cu arma de vânătoare a unui tânăr de 21 de ani, din Șicula, care lua parte la aceeași vânătoare.

Bărbatul rănit a fost transportat la spital, însă, din cauza rănilor suferite, a decedat.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru ucidere din culpă și uz de armă, fără drept, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș”.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*