Administrație

Ruben Lațcău: „Am reparat în ultimele luni demisolurile de la Clinica ORL și Spitalul de Oncologie”

Ruben Lațcău: „Am reparat în ultimele luni demisolurile de la Clinica ORL și Spitalul de Oncologie”
Adora Beauty

Cabinetele medicale, birourile de internări sau holurile de așteptare sunt acum curate și asigură condiții civilizate pentru pacienți și cadrele medicale ce lucrează acolo.

Primăria Timișoara a plătit 87.000 lei pentru lucrările de la Oncologie și 300.000 lei pentru cele de la ORL. Primăria a făcut reparații la instalația electrică, am tencuit și zugrăvit pereții, am înlocuit pardoselile din gresie și am montat covor PVC medical.

„În acest an avem alocați 142 milioane lei pentru investiții în sănătate (o bună parte pentru dotări la Spitalul Municipal, pentru finalizarea corpului B de la Spitalul de Copii, pentru extinderea Spitalului de Boli Infecțioase sau pentru noua clădire a Clinicii de Balneologie), iar cel mai important e că am făcut deja primii pași pentru cel mai important obiectiv din ultimii 50 de ani din oraș: campusul medical pentru Spitalului Municipal. Aici aveți toate propunerile pentru partea de sănătate a bugetului de anul acesta: https://buget.primariatm.ro/#s66”, a spus, azi, viceprimarul Ruben Lațcău.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*