Național

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, bolnav de COVID

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, bolnav de COVID
Adora Beauty

Vicepremierul Sorin Grindeanu este bolnav de COVID-19 și nu a mai plecat la Chișinău pentru a participa la ședința comună a guvernelor, potrivit unor surse guvernamentale.

Sorin Grindeanu ar fi urmat să plece vineri împreună cu premierul Nicolae Ciucă și mai mulți miniștri la Chișinău, pentru a participa la ședința comună a celor două guverne, însă s-a infectat cu virusul Sars CoV-2.

„Toți membrii delegației au fost testați PCR. Cei care sunt aici au rezultat negativ. Domnul Sorin Grindeanu nu este aici”, au declarat surse guvernamentale.

Vicepremierul Sorin Grindeanu confirmă că nu a putut pleca la ședința comună a guvernelor Republicii Moldova și României pentru că are o formă ușoară de COVID.

„După o perioadă intensă cu o ușoară stare de disconfort, pe care am pus-o inițial pe seama oboselii, s-a confirmat: sunt COVID pozitiv”, a scris, vineri, Sorin Grindeanu pe Facebook.

Vicepremierul, care este și ministru al Transporturilor, este vaccinat și spune că s-a protejat în mod constant, însă „Omicron are propriul algoritm”.

Grindeanu spune că are simptome suportabile și așteaptă să se reîntoarcă alături de colegii din Guvern.

„Regret că nu am participat la Ședința comună a Guvernelor României și Republicii Moldova! Ratez întâlnirea cu omologul meu Andrei Spînu de la Chișinău și semnarea a două Acorduri Inter-guvernamentale importante pentru infrastructura transfrontalieră a ambelor state”, mai spune Sorin Grindeanu.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*