Eveniment

10 traficanți de droguri, reținuți de oamenii legii. Marfa și banii câștigați, confiscate

10 traficanți de droguri, reținuți de oamenii legii. Marfa și banii câștigați, confiscate
Adora Beauty

În urma celor 20 de percheziții, efectuate ieri, 10 februarie, polițiștii au ridicat în vederea confiscării, 5,2 kg de amfetamină, 246 de comprimate de ecstasy, 110 g de cocaină, 800 g de cannabis, 8.000 de euro, 8.000 de lei și cântare de precizie.

În urma acțiunii, 15 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara pentru audieri.

În cauză, procurorii D.I.I.C.O.T.– Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea, pentru 24 de ore a zece persoane pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

În cursul zilei de astăzi, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru 11 persoane, dintre care zece cercetate în stare de reținere și una în lipsă.

Reamintim că, ieri, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara au efectuat 20 de percheziții domiciliare, în județele Timiș și Gorj, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi distribuit amfetamină, MDMA și cannabis în județul Timiș.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La acțiuni au participat polițiști ai S.C.C.O. Arad, S.C.C.O. Caraș-Severin și  jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timișoara.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*