Administrație

A fost semnat contractul pentru realizarea platformei digitale a CJ Timiș

A fost semnat contractul pentru realizarea platformei digitale a CJ Timiș
Adora Beauty

Administratorul public al județului, Marian Constantin Vasile, a semnat contractul pentru realizarea platformei digitale a CJ Timiș, cu ICI București – Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică.

Institutul funcționează sub coordonarea Secretariatului General al Guvernului și are ca obiect de activitate efectuarea de cercetări științifice și dezvoltări tehnologice în domeniul IT&C și desfășoară activități de informatizare a administrației publice, a sectoarelor economiei naționale și a societății în ansamblu.

Platforma Consiliului Județean va avea ca scop optimizarea procedurilor administrative, prin transpunerea în mediu digital a informațiilor, fluxurilor și documentelor utilizate în activitatea curentă. Astfel, se va introduce un mod de lucru „paperless”, permițând inițierea și circulația documentelor semnate digital, cât și arhivarea lor în centrul de date al instituției.

Conform contractului, platforma va fi implementată în cel mult 338 de zile calendaristice de la ordinul de începere, care va fi semnat tot în luna februarie.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*