Politic

La Timișoara a fost lansată Platforma Liberal Conservatoare

La Timișoara a fost lansată Platforma Liberal Conservatoare

Astăzi, 16 ianuarie 2022, a fost lansată, la Timișoara, mișcarea politică Platforma Liberal Conservatoare, în prezența a peste 700 de persoane, respectând regulile impuse de pandemie.

Platforma Liberal Conservatoare a fost înființată în jurul unei comunități de sute de liberali, iar membrii comitetului de inițiativă sunt actualul consilierul local în cadrul Consiliului Local Timișoara, Raul Ambruș și foști membri fondatori ai PNL Timiș, Cantemir Pârva, Nicolae Cocean, Ion Rila și Vinu Giumanca.

Ziua de astăzi poate fi considerată ziua de naștere a Platformei Liberal Conservatoare, o mișcare politică pe care am anunțat-o din vara acestui an, la momentul excluderii mele din PNL Timișoara. bucur de la început sunt peste 700 de persoane care ni s-au alăturat deoarece au înțeles liberalii și liberalismul au nevoie de o nouă reprezentare și de un nou mod de a face politică. Vom activa în principal în Timișoara și în toate aceste luni am lucrat la partea de organizarea a Platformei. Ne dorim apărăm valorile liberale și doctrina liberală, deoarece considerăm alte partide politice intitulate liberale au abandonat aceste principii, iar electoratul de dreapta are nevoie de o reprezentare puternică în tot ceea ce înseamnă susținerea mediului privat, libertățile individuale și dezvoltarea economică a comunității. Suntem o organizație deschisă care vrea să-i atragă pe toți cei care ne împărtășesc gândirea, principiile și doresc o maimare transparență în viața publică, o cheltuire eficientă a resurselor publice și promovarea meritocratică atât în cadrul organizației noastre cât și în demnități publice”, a declarat consilierul local Raul Ambruș.

Platforma Liberal Conservatoare va fi condusă de Biroul de Coordonare Municipal, format din 50 de persoane și va activa prin cele 16 Birouri Zonale înființate la nivelul cartierelor orașului.

Platforma Liberal Conservatoare este o asociație de tip club liberal, cu personalitate juridică.

Orice cetățean poate deveni membru al Platformei sau susținător al acesteia, dacă își manifestă dorința în acest sens și va completa o adeziune on-line.


Un comentariu

  1. Multa bafta,si noroc,te sustinem

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*