Eveniment

Tânăr arestat preventiv pentru furtul unei mașini

Tânăr arestat preventiv pentru furtul unei mașini
Adora Beauty

Polițiștii timișoreni au fost sesizați de către un bărbat, că în perioada 07.01.2022 ora 10:00-08.01.2022 ora 12:00, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul, care se afla parcat și staționat pe strada Ion Ghica Timișoara.

La nivelul Secției 3 Poliție Timișoara s-a constituit o echipă operativă ce a preluat cercetările în cauză, polițiștii stabilind că autoturismul a fost lăsat neasigurat și cu cheia în interior.

În aceeași zi, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat în Timișoara un tânăr de 19 ani, bănuit de comiterea faptei.

Acesta a sustras autoturismul, i-a montat plăcuțe de înmatriculare cu număr fals și l-a condus fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

În urma probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și punerea în circulație a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.
Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

În cursul zilei de azi a fost prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive, tânărul primind mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități indeacționale a tânărului.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*