Administrație

Bilanțul unui an pozitiv din perspectiva dezvoltării rurale la Brestovăț

Bilanțul unui an pozitiv din perspectiva dezvoltării rurale la Brestovăț
Adora Beauty

Investiţii de amploare au fost făcute în ultima vreme în comuna Brestovăț și a satelor aparținătoare.

Primarul Eugen Dobra a făcut un bilanț al ultimului an, în care a amintit câteva dintre realizările sale din cadrul administrației, prin care să îmbunătăţească vizibil condiţiile de trai ale cetăţenilor. Astfel, printr-o agendă de dezvoltare sustenabilă s-au prioritizat elementele de importanță imediată pentru locuitorii comunei Brestovăț.

Potrivit edilului Eugen Dobra, au fost montate camere de supraveghere video pe raza comunei Brestovăţ, respectiv în localitățile Lucăreţ, Brestovăţ, Teş și Coşarii. A fost modernizat iluminatul public în localitățile Lucăreţ, Brestovăţ şi Hodoş prin montarea unor corpuri cu leduri cu consum redus pe toţi stâlpii existenţi în respectivele localităţi – proiect în derulare cu termen de finalizare 31 decembrie 2021.

S-au făcut reparaţii la străzile nesfaltate, prin pietruire, în localităţile Teş, Brestovăţ şi Coşarii; a fost modernizat Căminul Cultural din loc. Brestovãţ – proiect în derulare (finalizat 70 %); Modernizarea sediului primărie-exterior- proiect în derulare (finalizat 75 %); Introducerea reţelei de apă curentă în localitatea Teş (proiect în derulare); Construirea unei capele în localitatea Brestovăţ – faza de studiu fezabilitate.

Anul acesta s-au finalizat lucrările de modernizare a DJ 572-sectorul de drum Teş până la limita cu judeţul Arad, care traversează centrul localităţii Brestovăț. Mulţumim conducerii CJ Timiş”, a transmis primarul comunei Brestovăț, Eugen Dobra.

În plus, prin programul „Anghel Saligny” au fost depuse mai multe proiecte de importanță pentru comunitate. Este vorba despre “Introducerea reţelei de apă curentă  în localitatea Coşarii”; “Modernizarea strãzilor secundare în localităţile Teş şi Coşarii (străzile principale sunt asfaltate)”; “Introducerea reţelei de canalizare pe raza UAT Brestovăţ”.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*