Administrație

Comuna Jebel va beneficia de peste 23 de km de conducte noi pentru apă potabilă

Comuna Jebel va beneficia de peste 23 de km de conducte noi pentru apă potabilă

Comuna Jebel va beneficia de extinderea rețelelor de transport și distribuție a apei, respectiv peste 23 km de conducte noi pentru apă potabilă.

Sistemul de canalizare reprezintă, alături de asfaltarea drumurilor, cele mai importante investiții pentru modernizarea satului românesc și ar trebui să se situeze în capul listei de priorități ale edililor.

Astfel, Primăria Jebel a semnat, zilele trecute, contractul de execuție a lucrărilor.  Totul a fost posibil cu finanțare europeană, prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM). “Am făcut un pas înainte, pe partea de canalizare. Prin Aquatim, am semnat contractul de execuție a peste 23 km de străzi pe care se mai introduce canalizarea în localitate. Cu această ocazie, Aquatim va pune în funcțiune și sistemul de canalizare de pe strada principală, stația de epurare și va demara contractul pentru execuția a peste 23 km. Contractul a fost semnat săptămâna trecută, în 9 decembrie, și are o perioadă de 24 luni”, a precizat primarul comunei Jebel, Dan Vatriș.

Administraţia locală a demarat şi alte proiecte de investiţii, prin care să îmbunătăţească vizibil condiţiile de trai ale cetăţenilor. Au fost depuse câteva și prin programul Anghel Saligny, care așteaptă finanțarea de la bugetul de stat.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*