Administrație

Încă un șantier deschis pe raza comunei Lenauheim

Încă un șantier deschis pe raza comunei Lenauheim

Reprezentanții Primăriei Lenauheim au predat ieri constructorului amplasamentul grădiniței din localitatea Grabaț.

Avem încredere că acesta se va mobiliza începând cu săptămâna viitoare pentru a duce la bun sfârșit reabilitarea totală a acestui imobil. Primele demersuri pentru repararea acestei clădiri au fost făcute încă din anul 2015, prin realizarea studiilor geotehnice. La acestea s-au adăugat pe rând, actele necesare pentru depunerea proiectului spre finanțare prin PNDL în anul 2017 – studii, expertize, avize, proiectul tehnic, alte avize – iar mai apoi, după aprobare, a avut loc semnarea contractului de finanțare cu Ministerul Dezvoltării”, au transmis reprezentanții Primăriei Lenauheim.

La începutul lunii august, a fost semnat contractul de lucrări pentru proiectul „Reabilitare Grădiniță P.N. în localitatea Grabaț, comuna Lenauheim, județul Timiș”. Firma care a câștigat licitația este SC IPD IMEX SRL din Certeze, județul Satu Mare. Valoarea la care a fost făcută achiziția este de: 2.187.175,18 lei + TVA. Durata contractului este de 12 luni.

Suprafața construită a obiectivului de reabilitate este de 714.60 mp, la care vor fi executate lucrări de intervenții (consolidări) la structura de rezistență, finisaje interioare și exterioare, instalații electrice, sanitare și încălzire, schimbare acoperitoare etc.

Temporar, până la finalizarea lucrărilor, grupele de copii își vor desfășura activitatea în sălile de clasă amenajate în cadrul școlii Grabaț.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*