Administrație

Viceprimarul cheamă cetățenii la o nouă dezbatere pe Regulamentul parcărilor publice

Viceprimarul cheamă cetățenii la o nouă dezbatere pe Regulamentul parcărilor publice

Primăria Municipiului Timişoara va organiza în data de 18.10.2021, începând cu ora ora 16:00, o dezbatere publică privind noul regulament de funcționare a TimPark

Dezbaterea va avea loc în format electronic pe platforma ZOOM, iar linkul va fi transmis în cursul zilei în care aceasta va avea loc.

„Am anunțat, încă din prima consultare, că vom mai organiza una, știind că acest subiect este de mare interes pentru timișoreni. Mi-aș fi dorit să fie chiar săptămâna aceasta, dar pentru a respecta toate actele normative, va avea loc abia mai la mijloc de octombrie. Prima s-a referit strict la noul mod de gestiune al TimPark și m-am bucurat mult de feedback-ul pe care l-am primit și de dedicarea celor care și-au luat din timp ca să participe. Am primit multe opinii pozitive, mult mai multe decât mă așteptam. Le mulțumesc și invit, în continuare, pe toți cei doritori la a-și expune opinia, de data aceasta formal, pe regulament și nu pe modelul de gestiune”, transmite viceprimarul Ruben Lațcău.

Pentru a trimite cererea de înscriere pentru intervenție, cei interesați se pot adresa în scris Cabinetului Viceprimar Ruben Lațcău sau în format electronic la adresa cabinet.viceprimar1@primariatm.ro până în data de 16.10.2021, ora 12:00. 

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*