Administrație

Începe construcția unei noi creșe în zona Lipovei

Începe construcția unei noi creșe în zona Lipovei

Azi a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor de construcție a unei noi creșe care se va ridica pe un teren al primăriei de pe strada Ion Ionescu de la Brad. Este prima construită în ultimii opt ani.

Firma care a câștigat licitația – Avasi Prodcom – are 18 luni la dispoziție să ridice noua creșă. Aceasta va avea 29 de locuri și va costa 5,6 milioane de lei, banii provenind din fonduri europene.

„Știm că numărul de locuri în creșele de stat din Timișoara este insuficient și de aceea ne grăbim să satisfacem cerințele timișorenilor. Anul acesta vom da drumul lucrărilor de construcție a încă două noi creșe – pe Bogdăneștilor și în Ciarda Roșie -, iar alte două le vom construi cu ajutorul CNI. Totodată, pregătim documentația și pentru altele noi, astfel încât în următorii ani să dublăm numărul de locuri în creșele de stat din oraș. Copiii Timișoarei trebuie să aibă acces la o infrastructură educațională modernă și sigură, iar rolul nostru e să ne asigurăm că putem să le oferim acest lucru”, a transmis viceprimarul Ruben Lațcău.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*