Cultură

Centrul de Proiecte a publicat rezultatele Apelului 3 – TM2023 RESTART

Centrul de Proiecte a publicat rezultatele Apelului 3 – TM2023 RESTART

30 de oferte culturale au primit finanțare în cadrul Apelului 3/2021 – TM2023 RESTART al Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara. Bugetul disponibil este 4.000.000 de lei.

Programul cultural prioritar TM2023 RESTART oferă finanțare de la bugetul local al Municipiului Timișoara pentru anul 2021, prin Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara  proiectelor aferente programului cultural „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii’’.

„Le mulțumim tuturor celor care au aplicat pentru finanțare și suntem bucuroși că procesul a ajuns la final. La acest apel avem solicitanți care au rol esențial în exercitarea titlului Capitală Europeană a Culturii, iar responsabilitatea tuturor, a noastră și a actorilor culturali, este mare’’, a spus Alexandra-Maria Rigler, directorul Centrului de Proiecte.

Cele trei apeluri lansate până acum au fost evaluate de 44 de experți în ariile tematice propuse și management cultural din Timișoara, București, Cluj, Brașov etc., iar cinci dintre aceștia sunt specialiști cu experiență cu relevanță în acțiunea Uniunii Europene privind Capitalele Europene ale Culturii.

Rezultatele TM2023 RESTART pot fi consultate pe site-ul Centrului de Proiecte: https://beta.primariatm.ro/centrul-de-proiecte/apel-3-2021-cultura/rezultate-finale-apel-3-2021-cultura/

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara este un serviciu public de interes local al Municipiului Timișoara, cu personalitate juridică, ce funcționează sub autoritatea Consiliului Local al Municipiului Timișoara. Este finanțat din subvenții de la bugetul local al Municipiului Timișoara și venituri proprii, precum și din sponsorizări sau donații, în condițiile legii. Acesta finanțează proiecte în cultură, educație, tineret, sport, mediu, implicare civică și socială.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*