Utile

Fără apă la robinete! Se fac lucrări pe strada Demetriade

Fără apă la robinete! Se fac lucrări pe strada Demetriade

Miercuri, 4 august, începând de la ora 23, și până joi, 5 august,ora 10, la intersecția străzilor Aristide Demetriade și Enric Baader se va interveni pentru înlocuirea a două vane pe conductele magistrale de 800 și 600 mm.

Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Lorena, Intrarea Ioan Vasâi și Punctul Termic 74A, Telegrafului, Mihail Kogălniceanu, Drăgășani, Avram Imbroane, Înfrățirii, Enric Baader, Alexandru Golescu, Aristide Demetriade și la magazinul Brico Dépôt.

Vor rămâne fără apă 
locuitorii de la etajele superioare din zonele Calea Sever Bocu, Calea Aradului și Calea Torontalului. În același timp, presiunea apei va fi scăzută în zonele Simion Bărnuțiu, Take Ionescu,Tipografilor, UMT și la firmele TRW, Continental și Prompt.      

“La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, spun reprezentanții Aquatim.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*