Eveniment

Amenzi de peste 16.000 de lei după două razii ale poliției în Timișoara

Amenzi de peste 16.000 de lei după două razii ale poliției în Timișoara

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au organizat și desfășurat o acțiune în două etape pe raza de competență. În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 16.360 lei.

În cursul zilei de ieri, polițiștii Secțiilor 1 – 5 Poliție Urbană Timișoara, au acționat în scopul creşterii vizibilităţii elementului poliţienesc, prevenirea traficului și consumului de alcool și substanțe interzise la volan, precum și respectarea regulilor de circulație rutieră și depistarea de bunuri și persoane urmărite.

Astfel, etapa I a avut loc între orele 18.30 – 19.30, ocazie cu care s-a acționat pe raza Secției 5 Poliție Urbană Timișoara în zona Plopi pe strada Torac, strada Câmpului, strada Rudolf Walter, strada Albăstrelelor și Calea Moșniței.

Etapa a II-a avut loc între orele 20.00 – 21.30, ocazie cu care s-a acționat pe Calea Martirilor, strada Apicultorilor, strada Cehov, strada Dimineții, strada Aluniș, strada Drubeta și strada Musicescu.

Au fost verificate 56 de autovehicule și legitimate 95 de persoane.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 32 de sancţiuni contravenţionale, dintre care: 11 la Legea 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice în valoare de 5.600 lei, 16 la O.U.G.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice în valoare de 6.960 lei și cinci la alte acte normative.

Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de 16.360 lei.

A fost constatată o infracțiune și retras un certificat de înmatriculare.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*