Eveniment

Tânăr prins drogat la volan și fără permis auto

Tânăr prins drogat la volan și fără permis auto

Un tânăr din Timișoara a fost prins drogat la volan și fără permis auto! În noaptea de 18 spre 19 iulie, polițiștii Secției 2 Poliție Urbană Timișoara au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unei autoturism, șoferul neconformandu-se semnalelor polițistului rutier continuându-și deplasarea.

La scurt timp, acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe zona verde a sensului giratoriu din Calea Buziașului. Șoferul a fost identificat, stabilindu-se faptul este vorba de un bărbat în vârstă de 33 de ani.

S-a procedat la conducerea bărbatului la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea consumului de substanțe psihoactive, având un comportament neadecvat.

Totodată, în urma verificării în baza de date a rezultat faptul bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducereși conducerea unui autoturism sub influența substanțelor psihoactive”.

(Sursa foto: InfoTrafic Timisoara)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*