Politic

PNL Timiș a stabilit data alegerilor interne

PNL Timiș a stabilit data alegerilor interne

BPJ interimar al PNL Timiș a decis, astăzi, începerea procedurii de suspendare a unor drepturi deținute în calitate de membru al PNL pentru o perioadă de 6 luni pentru trei membri care au acționat împotriva Statutului PNL și a deciziei de amânare a alegerilor organizației municipale din 3 iulie 2021.

Este vorba despre Liviu Cocean, consilier județean PNL, și Raul Ambruș, consilier municipal PNL.

În ceea ce îl privește pe deputatul Claudiu Martin Chira a fost votată trimiterea propunerii de suspendare către forurile abilitate de la nivel național. Propunerile de suspendare pentru Liviu Cocean și Raul Ambruș vor fi înaintate către Comitetul Director Județean al PNL Timiș, forul de conducere care poate lua aceste decizii, conform statutului PNL.

BPJ interimar a aprobat și cele 18 decizii de suspendare a unor drepturi deținute în calitate de membri ai PNL pentru o perioadă de 6 luni, conform hotărârilor validate în ședința BPL interimar PNL Timișoara de marți, 13 iulie.

În cadrul ședinței BPJ interimar a PNL Timiș s-a stabilit data alegerilor pentru PNL Timișoara – 31 iulie, respectiv pentru PNL Timiș – 7 august. Termenul pentru depunerea candidaturilor pentru CCL PNL Timișoara este 24 iulie, iar pentru CCJ PNL Timiș este 31 iulie. Candidaturile se pot depune la sediul PNL Timiș, str. Gheorghe Lazăr nr. 1, sau pe email la adresa office.pnltimis@gmail.com.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*