Politic

18 persoane suspendate din PNL pentru 6 luni

18 persoane suspendate din PNL pentru 6 luni

BPL interimar al PNL Timișoara a decis, cu majoritate de voturi, sancționarea prin suspendarea calității de membru al PNL pentru o perioadă de 6 luni pentru 18 membri care au acționat în repetate rânduri împotriva Statutului PNL și a deciziei de amânare a alegerilor organizației municipale din 3 iulie 2021.

Membrii suspendați sunt: Adrian Aldea, Adrian-Răzvan Almăjan, Marius Bâlba, Flavius Bâlba, Cosmin Cocian, Adrian Colhon, Andrei Diaconu, Adrian Faur, Vlad Golumbu, Sorin Iacobici, Cătălin Iapă, Mădălin Gheorghe, Darius Mariș, Cristian Miclăuș, Mirel Pop, Vasile Rușeț, Alin Sîrbu, Andrei Săvulescu.

BPL interimar a votat, în unanimitate, propunerea suspendării calității de membru pentru Raul Ambruș. “Propunerea va fi înaintată către BPJ interimar PNL Timiș, forul de conducere care poate lua această decizie, conform statutului PNL.
Persoanele menționate mai sus au încălcat următoarele articole din Statutul PNL: art.25 lit. a), d), i), j) coroborat cu Codul Etic al PNL Pct.III art.6, 13, 14, 16, 18, 23, 27, dar și cu art. 49 al. (1) din ROF.
Înainte de ședința BPL interimar al PNL Timișoara din această seară, membrii propuși spre a fi sancționați au fost invitați să își exprime punctul de vedere cu privire la ședința CCL amânată din 03.07.2021”, precizează reprezentanții PNL Timiș.

Totodată, în cadrul ședinței BPL interimar a PNL Timișoara s-a stabilit ca, până la desfășurarea ședinței statutare a Comitetului de Coordonare Local (CCL) PNL Timișoara, să fie reactualizată baza de membri ai organizației, iar persoanele care nu au domiciliul, reședința sau locul de muncă în Timișoara să nu mai fie incluse în convocatorul următor, fiind analizată posibilitatea de a sesiza organele de cercetare pentru fals în declarații în cazul celor care au declarat că îndeplinesc condițiile de mai sus.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*