Social

Garda de Mediu: „Fumul degajat a avut direcția spre Stamora Moraviţa şi nu au fost înregistrate valori periculoase ale poluării aerului pentru Timişoara”

Garda de Mediu: „Fumul degajat a avut direcția spre Stamora Moraviţa şi nu au fost înregistrate valori periculoase ale poluării aerului pentru Timişoara”

Timișoara nu a fost afectată de fumul degajat de incendiul produs noaptea trecută la fabrica Frigoglass din Șag. Este anunțul făcut de reprezentanții Gărzii de Mediu Timiș.

Fumul degajat a avut direcția spre localitatea Stamora Moraviţa, iar conform RNMCA şi a senzorilor din reţelele alternative nu au fost înregistrate valori periculoase ale poluării aerului, pentru Timişoara.

“Echipa de permanentă a GNM CJ Timiș a fost prezentă la faţa locului pe tot parcursul evenimentului din noaptea de 5 spre 6 iunie, cand s-a produs un incendiu pe amplasamentul SC FRIGOGLASS ROMANIA, S.R.L. – DN 59, Timisoara Moravita, KM. 16, județ Timiș.
Incendiul s-a manifestat pe o suprafata de aproximativ 18.000 – 19.000 mp, fiind afectate toate secțiile fabricii în care se se află vopsele, lacuri, echipamente frigotehnice şi utilaje.
Intervenţia s-a efectuat cu un număr de 25 de echipaje ISU și 18 auto utilitare. Fumul degajat a avut direcția spre localitatea Stamora Moraviţa, iar conform RNMCA şi a senzorilor din reţelele alternative nu au fost înregistrate valori periculoase ale poluării aerului, pentru Timişoara.
Controlul comisarilor GNM CJ Timiș va continua în vederea verificării respectării legislației privind protecția mediului, de către operatorul economic”, spune Garda de Mediu Timiș

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*