Administrație

Dominic Fritz s-a întâlnit cu directorii generali de la 20 dintre cele mai mari firme din oraș

Dominic Fritz s-a întâlnit cu directorii generali de la 20 dintre cele mai mari firme din oraș

Prosperitatea Timișoarei depinde de investițiile care se vor realiza în următorii ani în oraș, care, la rândul lor depind de deschiderea pe care Primăria Timișoara o arată față de mediul de afaceri, este de părere primarul orașului.

Dominic Fritz a anunțat că a avut, ieri, o întâlnire cu directorii generali ai celor 20 cei mai mari angajatori din oraș, să le prezinte viziunea pentru dezvoltarea orașului, pașii pe care îi face în administrație, dar și să audă de la ei problemele pe care le întâmpină în relația cu primăria.

„A fost o discuție extrem de directă. Marii angajatori ne-au cerut transparență, procese mai predictibile și mai rapide în rezolvarea cererilor mediului de afaceri.

Le-am prezentat planul nostru de bună guvernanță și faptul că am început să construim în Primăria Timișoara o echipă care să răspundă nevoilor investitorilor din oraș. Vom continua această construcție prin înființarea, încă din acest an, a unui birou care să mențină o relație permanentă și directă cu mediul de afaceri local, astfel încât solicitările lor să fie rezolvate rapid și transparent.

Ne dorim o linie de comunicare deschisă în permanență cu mediul de afaceri și vrem să putem implica comunitatea de afaceri în diverse proiecte ale orașului.

Am mai discutat și despre campania de vaccinare și eforturile pe care marii angajatori le fac pentru a asigura accesul angajaților la vaccinare.

Vom continua aceste întâlniri regulat, pe tematici diferite, în funcție de necesitățile sectorului de afaceri din Timișoara”, a transmis, joi, Dominic Fritz.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*