Administrație

A fost semnat contractul pentru începerea lucrărilor la grădinița din comuna Șag

A fost semnat contractul pentru începerea lucrărilor la grădinița din comuna Șag
Adora Beauty

Începe reconstrucția grădiniței din Șag! Contractul de “Reabilitare, modernizare, dotare și etajare grădiniță” a fost semnat, a anunțat primarul comunei Șag, Flavius Roșu.

Privind în urmă, nu pot să nu regret faptul că datorită știutelor de pe acum blocaje exercitate de către anumite persoane din fostul Consiliu Local, această lucrare, finanțată în mare proporție din bani din bugetul central, ar fi fost deja gata la această oraă. Într-o perioadă în care învățământul se desfășura online, iar instituțiile de acest fel erau închise, lucrările se puteau face fără să deranjeze cursurile și activitatea curentă, specifică. Iată că noul Consiliu, a putut vota în final acest proiect , cum era și normal iar acum ne aflăm în faza în care lucrările vor începe! Ne va fi dificil să relocam spații, clase și elevi, în așa fel încât să producem cât mai puțîn deranj în procesul educațional, având în vedere că activitățile educaționale nu se mai desfășoară de acasă. Dar împreună cu cadrele didactice, cu elevii și cu înțelegerea familiior implicate vom reuși să ducem la bun sfârșit această perioada, la finalul căreia vom avea practic o nouă grădiniță!”, a afirmat primarul Flavius Roșu.

Investiția este de 1.597.742,40 lei, fără TVA. Termenul de execuție este de 7 luni, iar perioada de garanție acordată lucrării este de 36 de luni.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*