Administrație

Călin Dobra: „Ultimul cui în sicriul Colterm, asta este administrația USR-PLUS a Timișoarei”

Călin Dobra: „Ultimul cui în sicriul Colterm, asta este administrația USR-PLUS a Timișoarei”

Amenda de 106 milioane lei primită, ieri, la societatea de termoficare Colterm, îi face pe mulți din administrație sau politic să reacționeze în spațiul public. După ce ieri, autoritățile au dat vina unii pe alții, azi a ieșit la atac și fostul președinte al CJ Timiș, Călin Dobra.

Acesta susține că administrația USR-PLUS a Timișoarei a reușit să îngroape Colterm. “După ce administrația liberală a distrus Colterm pas cu pas, așa cum le place PNL-iștilor să spună, a venit acum administrația habarnistă USR-PLUS și a reușit să termine societatea. Fac o echipă bună cele două partide, bună în a distruge tot ce înseamnă Timișoara, instituții, administrație!  Coaliția salvatoare de guvernare nu face decât să mimeze interesul pentru oameni, dar cu surle și trâmbițe. Când colo, ei sunt niște amatori, care au impresia că administrează un cor sau pregătesc un spectacol la Eurovision. Avem totuși noroc. Noroc că suntem în prag de vară și nu rămân locuințele, școlile spitalele și toate instituțiile fără căldură! Asta ne așteaptă cu <<specialiștii în administrație>> pe care îi avem!”, a precizat  Călin Dobra, fostul președinte al CJ Timiș.

Reamintim, Colterm nu a depus, conform obligațiilor legale, până la data de 30 aprilie, certificatele pentru emisiile de gaze cu efect de seră.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*