Social

Aproximativ 350 de sesizări pe linie de disciplină în construcții anul acesta. Terasă desființată pe strada Bucegi

Aproximativ 350 de sesizări pe linie de disciplină în construcții anul acesta. Terasă desființată pe strada Bucegi

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au acționat, în aceste zile, ca urmare a unei sesizări de la o persoană care locuiește pe str. Surorile Martir Caceu, care a reclamat faptul că proprietarul unui local de pe str. Bucegi, respectiv societatea Tehnoplus Timiș SRL, a început să construiască, fără a deține autorizație, o terasă chiar spre geamul locatarilor.

Deranjați de gălăgia clienților barului menționat, timișoreanca a reclamat situația la Poliția Locală Timișoara, care a intervenit prompt somându-l pe cel care a început construcția respectivă, iar acesta a luat măsurile de desființare a lucrărilor imediat ca urmare a intervenției polițiștilor locali.

Femeia a și transmis mulțumiri Poliției Locale, declarând că, iată, „cu adevărat lucrurile se rezolvă în Primărie”.

De altfel, de la începutul acestui an, polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și afișaj Stradal, unul din serviciile cu cea mai complexă activitate, au răspuns și soluționat 349 de sesizări de la cetățeni, aplicând totodată un număr de 233 de procese verbale de constatare a contravenției.

Un comentariu

  1. pe strada ion inculet nr . 5 sc. se lucreaza din luna februarie 2021 la apartamentul 7 unde se decupeaza din zidul de rezistenta se lucreaza fara nici o aprobare s-a lipit pe usa o autorizatie falsa pentru a duce in euruare locatari se sparge cu rotopercutoare puternice in continu nu mai avem liniste din luna februarie .Cu toate demersurile facute la urbanism ,politie,inpectoratul in constructii nu s-a luat nici o masura nu stim daca cineva da aprobare pentru zgomotele acelea insuportabile s-au spart multe ziduri de interior ne putam trezi cu o catastrfa rugam in numele locatarilor sa se ia masuri .Adresa este ap.7 sc a str ion inculet

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*