Economic

CCIA Timiș începe înscrierile la Sesiunea 2021 a Programului EIT Climate-KIC Pioneers into Practice

CCIA Timiș începe înscrierile la Sesiunea 2021 a Programului EIT Climate-KIC Pioneers into Practice
Adora Beauty

Pioneers into Practice  este un program educațional care oferă experților din domenii legate de schimbările climatice o experiență în tranziția către o economie cu emisii scăzute de dioxid de carbon, printr-o combinație de învățare bazată pe practică, schimb de bune practici și ateliere de lucru.

Programul debutează cu  o sesiune de online learning în care pionierii sunt inițiați în System Thinking, Transition Theory și diferite tool-uri pentru a aplica practic aceste concepte. Pionierii vor participa la două workshop-uri naționale și un workshop internațional, vor lucra în echipe la proiecte de grup ce au ca teme diferite provocări locale și vor avea opțiunea  de a ieși din zona de confort, iar opțional, de a experimenta și lucra într-un alt tip de organizație, timp de 4 săptămâni, în cadrul unui stagiu de practică.

Se realizează un matching între pionier și gazdă, iar scopul este ca participanții să se familiarizeze cu un nou context.

CUI SE ADRESEAZĂ?

”PIONEERS” – experți în domenii precum sustenabilitate, durabilitate, eficiență energetică, orașe inteligente, tranziția inteligentă, managementul deșeurilor, al apei, al pădurilor, economie circulară, mobilitate, eficiența resurselor, agricultură sustenabilă, educație, cercetare, administrație.

”HOSTS” – Organizații neguvernamentale, instituții publice, asociații, întreprinderi mici sau mijlocii, companii multinaționale, universități sau institute de cercetare cu interes în domeniul impactului schimbărilor climatice.

ÎNSCRIERI pe www. pioneers.climate-kic.org.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE la telefon 0721896961,  e-mail: cbadulescu@cciat.ro,Cristina Bădulescu – coordonator Hub EIT Climate-KIC/ CCIAT.

TERMEN DE ÎNSCRIERE: 06 Iunie 2021.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*