Administrație

Vicele CJT, Cristian Moș, în inspecție pe două drumuri importante de lângă Timișoara

Vicele CJT, Cristian Moș, în inspecție pe două drumuri importante de lângă Timișoara

Vizită inopinată a vicepreședintelui Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, pe șantierele din Moșnița Nouă și Dumbrăvița, unde firmele contractate de instituție lucrează la extinderea drumului la patru benzi.

„Era lui „Las’ că merge și așa” la Consiliul Județean Timiș s-a terminat! Ieri am fost într-o vizită neanunțată pe cele două șantiere. Am găsit zone prost semnalizate, lucrări neprotejate, porțiuni din lucrări care încă nu seamănă cu ceea ce se cere în proiect”, a precizat Moș.

Cristian Moș a cerut de urgență remedierea neregulilor legate de indicatoarele temporare, semnalizarea șantierelor și organizarea de șantier.

Totodată, el le-a cerut constructorilor să-și adapteze programul de lucru astfel încât în timpul orelor de vârf, când timișenii se deplasează spre și dinspre serviciu, circulația utilajelor grele să nu încetinească și mai mult traficul care este oricum afectat în această perioadă.

„Colegii mei din Direcția Tehnică vor transmite periodic spre mass-media locală zonele care trebuie evitate și traseele alternative, acolo unde acest lucru este posibil. Știu că orice șantier produce, temporar, unele neplăceri – e firesc – dar asta nu înseamnă că nu trebuie să facem tot ce ne stă în puteri ca ele să fie cât mai ușor de suportat de către voi, beneficiarii. Voi continua să verific șantierele din județ cu maximă seriozitate. Ca de fiecare dată vă rog și pe voi: dacă semnalați orice neregulă pe drumurile județene, să mi-o comunicați printr-un mesaj aici în online”, a mai transmis vicepreședintele Consiliului Județean Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*