Administrație

Dominic Fritz și Ruben Lațcău au scos primăria în stradă

Dominic Fritz și Ruben Lațcău au scos primăria în stradă
Adora Beauty

Primarul Dominic Fritz și viceprimarul Ruben Lațcău i-au invitat azi pe funcționarii de conducere din Direcția de Mediu, Direcția de Dezvoltare, Direcția Tehnică și Direcția de Urbanism la un tur pe bicicletă prin oraș.

„Trebuie să ieșim des din birouri, din bula actelor și hărților și să dăm față în față cu realitatea din Timișoara. Am discutat la fața locului despre calitatea spațiului public, ne-am lovit de gropi, de borduri prea înalte sau de discontinuitatea pistelor, am dezbătut noi idei despre cum să amplasăm coșuri de gunoi și am observat cum interacționează șoferii, bicicliștii și pietonii”, a transmis Fritz.

Proiectele viitoare pe care ediii le gândesc pentru oraș au în vedere creșterea gradului de siguranță și confort pentru toți timișorenii, indiferent că se deplasează pe jos, cu bicicleta sau cu mașina.

„Lucrăm în echipe multidisciplinare pentru regenerarea spațiului public și îmbunătățim calitatea lucrărilor. La sfârșitul turului am anunțat că vom face astfel de ieșiri de două ori pe lună, în formule diferite, în cartiere diferite, pe trasee diferite. Vom invita și anumiți experți sau cetățeni la aceste tururi, să ne învețe să privim orașul prin ochii lor. Pas cu pas, spargem zidurile între instituțiile publice și comunitate”, a mai precizat primarul Timișoarei.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*