Eveniment

Doi șoferi s-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat băuți la volan

Doi șoferi s-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat băuți la volan

Polițiștii timișeni au depistat doi bărbați, de 43 și 51 de ani, implicați în accidente cu pagube materiale, care ar fi condus autovehicule, sub influența băuturilor alcoolice.

Miercuri, polițiștii Biroului Rutier au depistat pe strada Vânătorilor din Timișoara,un bărbat în vârstă de 51 de ani, care ar fi condus un autoturism, implicat într-un accident cu pagube materiale. În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului, a rezultat o alcoolemie de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele șoferului a mai fost deschis un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Tot miercuri, polițiștii Biroului Rutier au depistat pe strada Prayer din Timișoara un bărbat în vârstă de 43 de ani, care ar fi condus un autoturism, implicat într-un accident cu pagube materiale.

În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului, a rezultat o alcoolemie de 0.91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele șoferului a mai fost deschis un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*