Utile

Se modifică programul la una dintre casieriile Aquatim

Se modifică programul la una dintre casieriile Aquatim

Începând cu data de 7 aprilie, programul casieriei Aquatim de pe str. Oituz nr. 1, din Timișoara, va fi de luni până vineri de la 8 – 16.

Programul casieriei de pe str. Enric Baader nr. 11 și al celei de pe str. Treboniu Laurian nr. 7A va fi în continuare de luni până vineri de la 8 la 15:30.

Aquatim le reamintește clienților despre posibilitatea plății online, prin card bancar, pe site-ul www.aquatim.ro, prin platforma dedicată clienților. Aceasta se adresează tuturor clienților care au cel puțin un contract cu Aquatim. Aici, utilizatorii, în baza creării unui cont, pot vizualiza toate informațiile care țin de contul de client: facturile în sold, istoricul plăților, istoricul consumului, pot efectua plata facturii de apă, pot solicita primirea facturii în format electronic și pot transmite indexul contorului.

De asemenea, clienții mai pot plăti factura de apă prin: reţelele bancare (ghișeu, virament, bancomat, direct debit sau internet banking), unităţile poştale informatizate din Timişoara, la ghişeele poştale şi factorii poştali, în aria de operare, magazinele din reţeaua PayPoint, centrele de plăți un-doi ale Mobile Distribution și serviciul Westaco Express, disponibil în stațiile OMV.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*