Politic

PSD Timiș: „Conducerea Consiliului Județean Timiș schimbă tot… ce nu îi e pe plac“

PSD Timiș: „Conducerea Consiliului Județean Timiș schimbă tot… ce nu îi e pe plac“

Conducerea Consiliului Județean Timiș schimbă tot… ce nu îi e pe plac, susțin social democrații. 

Astăzi, în cadrul ședinței de plen a Consiliului Județean Timișunul dintre punctele de pe ordinea de zi a fost schimbarea organigramei instituției.

“Viziunea noii conduceri în ceea ce privește modificările a îmbrăcat într-o haină frumoasă, prezentată cu vorbe scumpe, noua organigramă care a fost lucrată în secret și bineînțeles ținută la secret până în momentul supunerii aprobării.

Surprizele dezvăluite au arătat că, prin intermediul noii organigrame, au fost înlăturați din aparatul de lucru oameni cu experiență și cu rezultate de-a lungul desfășurării activității. De ce? Pentru simplul fapt că aceștia nu rezonau cu noul administrator public. Pe scurt, asta a fost soarta celor care nu au fost pe placul președintelui Alin Nica și a administratorului public al județului Timiș. Consilierii județeni ai PSD și-au exprimat votul prin abținere, însă proiectul a fost aprobat, fiind susținut de către coaliția PNL-PLUS-USR.

Și ca un făcut, după ce administratorul public al județului a prezentat cu mult entuziasm proiectului revoluționar de digitalizare a județului Timiș, la momentul în care noi, cei din opoziție am luat cuvântul… brusc sistemul de transmitere al ședinței online a căzut. Doar o coincință, nu-i așa?! Transmitem noii conduceri, și pe această cale, că de cele mai multe ori graba strică treaba iar proiectele făcute în ritmul ”pe repede-înainte” se pot finaliza așa cum nu se dorea de fapt”, transmite PSD Timiș. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*