Sănătate

Alin Nica, prezent la deschiderea centrului non-stop de vaccinare de la Spitalul Județean

Alin Nica, prezent la deschiderea centrului non-stop de vaccinare de la Spitalul Județean

Liderul administrației județene, Alin Nica, a participat marți dimineață la deschiderea primului centru de vaccinare non-stop din România, la Spitalul Județean Timișoara.

Aseară am purtat o discuție cu coordonatorul național al campaniei de vaccinare, domnul Valeriu Gheorghiță, și m-a asigurat de sprijinul lui pentru implicarea medicilor de familie în campania de vaccinare și pentru alocarea unui număr mai mare de vaccinuri având în vedere criza cu care ne confruntăm la Timișoara și în zona periurbană. O a treia direcție de acțiune la care lucrez, tot pentru creșterea accesului la vaccin, este pregătirea unui centru drive through și a unor echipe mobile de vaccinare în județ. Este o vorbă în popor și cred că se aplică la situația noastră: când e greu, ne adaptăm. Nu renunțăm, gândim soluții și privim cu optimism către lunile care vin, căci nicio criză nu e veșnică. Împreună vom reuși!”, a transmis, marți, Alin Nica.

Deocamdată acest centru va avea program de la 8.00 la 20.00, cu posibilitate de prelungire a programului până aproape de miezul nopții, însă în câteva zile, după ce platforma de programare va fi pregătită, se vor putea face programări la orice ora.

La acest centru va fi adminsistrat doar serul Pfizer și vor putea fi vaccinați până la 500 de oameni în 24 de ore.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*