Eveniment

Droguri și bani, confiscate de la traficanți din Timișoara

Droguri și bani, confiscate de la traficanți din Timișoara
Adora Beauty

Polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, au efectuat o percheziție domiciliară, în Timișoara, la o persoană bănuită de trafic de droguri de risc. Două mandate de aducere au fost puse în executare.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2020 – 2021, persoanele bănuite ar fi comercializat, stradal, droguri de mare risc, în scopul obținerii de bani.

În urma percheziției domiciliare desfășurate, polițiștii au descoperit și ridicat mai multe pungi vidate și recipiente, care conțineau aproximativ patru kilograme de cannabis și 17.300 de lei.

Doi bărbați, de 33 și 38 de ani, au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, fiind reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, magistrații au dispus măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș și polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca.

La activități au participat și jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*