Eveniment

Tânăr care a furat alimente înainte de Revelion, prins acum de polițiști

Tânăr care a furat alimente înainte de Revelion, prins acum de polițiști

Un bărbat de 27 de ani a fost reținut de polițiștii Secției 2 Timișoara pentru comiterea unui furt dintr-o societate comercială.

În data de 16 martie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 2 Timișoara au identificat și reținut un bărbat, de 27 de  ani, bănuit de furt dintr-o societate comercială.

În fapt, în data de 29 decembrie 2020, polițiștii au fost sesizați că în jurul orei 21:00, o persoană necunoscută a pătruns în incinta unei societăți comerciale de pe Calea Martirilor din Timișoara de unde a sustras mai multe produse alimentare în valoare de peste 700 de lei și profitând de neatenția angajaților a părăsit incinta fără să achite contravaloarea produselor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continua cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*