Social

Doamnele și domnișoarele, premiate de 8 Martie de Friends Arena

Doamnele și domnișoarele, premiate de 8 Martie de Friends Arena

FITNESS WELLNESS SPA & BEAUTY ACADEMY ROMANIA a finalizat procesul de nominalizare IFWSA Excellence Awards Romania 2020 la diverse categorii a celor mai bune și selecte centre din țară, iar FRIENDS ARENA a fost declarat câștigător la categoria Premium Fitness Wellness SPA & Beauty Center, fiind primul centru acreditat International IFWSA-USA și European EFWSA, în România.

Astfel, a fost recunoscut ca fiind unul dintre cele mai mari și moderne centre cu amenajări și dotări de ultimă generație, realizate doar din capitaluri proprii, cu personal certificat-competent care a implementat programe și servicii de ultimă oră, toate personalizate pentru fiecare membru-client. Pentru domeniul Fitness & Wellness, titlul de Manager Of The Year 2020 a fost obținut de Ramona Olteanu, manager al Friends Arena Timisoara.

Cu ocazia premierii reprezentanților Friends Arena, fiindcă evenimentul s-a petrecut în preajma zilei de 8 Martie, au fost invitate și câteva doamne și domnișoare, care la rândul lor au fost premiate de ziua lor, de reprezentanții Friends Arena.”Mă simt onorată și fericită. Acest premiu este o recunoaștere a muncii depuse, îmi demonstrează că fac bine ceea ce fac și mă motivează să merg mai departe. Dar nu aș fi ajuns aici și nu aș putea merge mai departe fără sprijinul celor apropiați și dragi mie: familia, echipa și colaboratorii pe care mă bazez în acest proiect și prietenii apropiați. Cu ocazia premierii dar și fiindcă evenimentul s-a petrecut în preajma zilei de 8 Martie, am invitat, pentru a fi alături de mine, un număr limitat (din cauza perioadei cu măsuri restrictive) de doamne și domnișoare. Lor le datorez o parte a rezultatelor mele, pentru că mi-au fost aproape, m-au sprijinit și uneori chiar m-au inspirat în ceea ce aveam de făcut. Așadar, m-am decis ca premiile obținute să le multiplic, premiind la rândul meu toate invitatele. Am convingerea că femeia, prin munca și ambiția care o caracterizează, poate să realizeze tot ceea ce își propune. Motiv pentru care încurajez fiecare femeie să creadă în forțele proprii și să își urmeze visele”, a afirmat Ramona Olteanu, manager Friends Arena.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*