Administrație

Străzile din satele Cerna și Iosif au intrat într-un proiect de modernizare

Străzile din satele Cerna și Iosif au intrat într-un proiect de modernizare
Adora Beauty

Administraţia locală din Liebling a demarat şi alte proiecte de investiţii, prin care să îmbunătăţească vizibil condiţiile de trai ale cetăţenilor.

Sistemul de canalizare reprezintă, alături de asfaltarea drumurilor, cele mai importante investiții pentru modernizarea satului românesc și ar trebui să se situeze în capul listei de priorități ale edililor.

Astfel, Primăria Liebling a elaborat un plan de modernizare a străzilor din satele aparținătoare, care ar urma să se concretizeze pe baza finanţărilor prin PNDL 2. Proiectele au în vedere reabilitarea şi asfaltarea a numeroase căi de circulaţie din diferite zone.

Potrivit primarului Ioan Munteanu, toate străzile din satele aparținătoare, Cerna și Iosif, vor fi modernizate.“Am primit aprobarea și aștept finanțarea pentru asfaltarea tuturor străzilor din satul Cerna și satul Iosif. Tot un proiect în derulare aproape spre finalizare, cam 80% din lucrare e gata, asfaltarea străzilor în Liebeling”, a declarat primarul comunei Liebling, Ioan Munteanu.

În prezent se lucrează la extinderea rețelei de canalizare menajeră și modernizarea străzilor în comuna Liebling (asfaltare).

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*