Sănătate

Șapte noi fluxuri de vaccinare vor fi deschise de luni în Timiș

Șapte noi fluxuri de vaccinare vor fi deschise de luni în Timiș

Șapte noi fluxuri de vaccinare vor fi deschise de luni în județul Timiș.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Timiș, toate cele șapte fluxuri vor fi dedicate imunizării cu vaccinul produs de Pfizer/BionTech.

În urma videoconferinței ce a avut loc în cursul zilei de 25 februarie a.c. susținută de către Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), județului Timiș, i-au fost alocate 7 fluxuri de vaccinare împotriva COVID-19, cu vaccinul Pfizer, după cum urmează: Spitalul Clinic C.F. Timișoara – 2 fluxuri; Centrul Iulius Mall Timișoara – 1 flux; Centrul Dumbrăvița (Centrul de zi pentru îngrijirea copiilor) – 1 flux; Centrul Ghiroda(Căminul Cultural) – 1 flux; Centrul Sala de sport” Lavinia Miloșovici” Lugoj- 1 flux; Spitalul Orășenesc Sânnicolau Mare- 1 flux.

Fluxurile vor deveni operaționale începând cu data de 01 martie a.c.. Administrarea acestui vaccin se adresează cu predilecție persoanelor de peste 65 de ani, precum și celor peste 55 de ani, cu boli cronice.

Reamintim importanța vaccinării, cu atât mai mult cu cât evoluția infectărilor cu virusul SARS-CoV 2 din ultima perioadă, plasează județul Timiș în zona roșie.

Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș adresează un apel tuturor cetățenilor să respecte măsurile de prevenție și să se vaccineze. Imunizarea populației conferă siguranță și protecție, reprezentând o responsabilitate majoră față de familie și concetățeni. Această acțiune constituie un pas major în prevenirea răspândirii infecției COVID-19 și reintrarea în normalitate.

Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș este mobilizată 24 din 24 de ore pentru implementarea măsurilor de prevenire, control și acțiune împotriva noului coronavirus.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*