Social

Frigider și alte obiecte aruncate pe malurile Begăi. Angajații de la STPT au făcut curățenie și vor relua cursele cu vaporașe

Frigider și alte obiecte aruncate pe malurile Begăi. Angajații de la STPT au făcut curățenie și vor relua cursele cu vaporașe

Angajații din cadrul Secției Transport Naval au participat la o acțiune de ecologizare a malurilor Canalului Bega. Joi, de la primele ore ale dimineții, angajații Societății de Transport Public Timișoara au strâns peste 20 de saci cu deșeuri. Acțiunea de strângere a deșeurilor s-a desfășurat pe malurile Canalului Bega, între Piața Badea Cârțan și Uzina de Apă, săptămâna viitoare urmând să aibă loc aceeași acțiune, de această dată între Piața Badea Cârțan și stația de transport naval Ardealul (zona Iosefin).

Transportul public și de agrement de pe Canalul Bega își reia activitatea începând cu data de 6 martie 2021. Cele 7 vaporașe au andocat pe platforma special amenajată în depoul Dâmbovița în luna decembrie a anului trecut, intrând în revizie tehnică. Vaporașele destinate transportului public și de agrement vor fi scoase la apă în data de 27 februarie, urmând să fie supuse testelor de rutină până în 6 martie, dată la care va fi reluat transportul public și de agrement pe Bega. Cu mai multe detalii despre traseu, stații și graficul de circulație STPT va reveni săptămâna viitoare, urmând ca aceste informații să fie afișate în stațiile de pe Canalul Bega și pe site-ul oficial al STPT (www.stpt.ro – secțiunea orare).

De asemenea, tot din 6 martie vor fi disponibile pentru publicul călător și cele peste 400 de biciclete și 96 de trotinete, ca alternative la transportul public. Bicicletele vor putea fi ridicate din cele 25 de rastele amplasate în stațiile mijloacelor de transport în comun și din alte 9 rastele amplasate pe malul Canalului Bega. Trotinetele vor putea fi ridicate din cele 13 stații special amenajate în Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*