Social

Se anunță un nou protest al industriei HoReCa

Se anunță un nou protest al industriei HoReCa

Se anunță un nou protest al celor care lucrează în industria HoReCa! Supărați că își văd afacerile închise sau grav afectate, patronii de restaurante, baruri și cafenele și angajații lor anunță că vor ieși în stradă.

Acțiunea va avea loc marți, 16 februarie, în mai multe orașe din țară. La Timișoara, protestul va fi în Piața Unirii, între orele 12-13.

Organizația patronală HORETIM, antreprenorii din industria ospitalității din Timiș se alătură protestului colegilor HORA București și tuturor colegilor din țară, pentru restricționarea acestei industrii din 14.03.2020 si până în prezent, fără precedent! Deși nu există nicio dovadă că această industrie influențează pandemia de COVID, deși nivelul de infectare crește indiferent de închiderea sectorului horeca, suntem în continuare amăgiți și amânați. Ne cerem dreptul de a fi despăgubiți și ajutați pentru această decizie a autorităților, fără vina noastră!

Vă așteptăm pe toți, antreprenori, clienți, prieteni afectați de aceste măsuri abuzive și discriminatorii. Respectăm toate normele de protecție si distanțare fizică.Hai și tu, hai să demonstrăm că nu suntem doar contribuabili plătitori de taxe și impozite. Avem și drepturi!”, anunță  reprezentanții HoReCa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*